Džoni Mičel pronađena bez svesti i prebačena u bolnicu

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Mičel pronađena bez svesti i prebačena u bolnicu

Pevačica i kantautorka Džoni Mičel (71) nalazi se na intenzivnoj nezi nakon što je pronađena bez svesti u svom domu u Los Anđelesu. U bolnici je od utorka popodne, a na njenoj službenoj stranici objavljeno je kako je došla svesti na putu za bolnicu.

Dobitnica osam Gremija trenutno je dobro i lekari sprovode ispitivanja kako bi otkrili šta je uzrok njenog pada u nesvest.

U decembru je otkrila kako ima retku bolest kože, Morgelonova bolest, zbog čega više ne nastupa.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Legendarna kantautorka Džoni Mičel u bolnici

Izvor: Blic, 01.Apr.2015

Pevačica i kantautorka nađena je bez svesti u svom domu u Los Anđelesu, nakon čega je prebačena u bolnicu...- Džoni Mičel (71) je nađena u nesvesnom stanju u utorak posle podne u njenom domu. Ona je sada na intenzivnoj nezi i ispitivanju, ali je svesna i i dobrog raspoloženja - navodi se u saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.