Izvor: Svet plus, 25.Maj.2024, 21:51

Dušica Jakovljević ogolila dušu: Voditeljka otkrila svoje unutrašnje borbe i izazove!

Otkrijte intimne detalje o životu i karijeri Dušice Jakovljević u njenom iskrenom podcastu "Bez ljutnje, molim", gde otvoreno govori o svojim unutrašnjim borbama i izazovima.
U razgovoru sa Gordanom Uzelac, Dušica Jakovljević je otvoreno govorila o svom povratku na Pink, kako se osećala u trenutku povratka, i izazovima sa kojima se suočila. Takođe je podelila intimne detalje o komunikaciji sa kolegama i nadređenima u vezi sa svojim povratkom.
Osim toga, voditeljka je otkrila svoje lične borbe i unutrašnje dileme, uključujući i kako se nosi sa kritikama javnosti i pritiscima medijske industrije. Takođe je progovorila o podršci koju dobija od partnera i kako joj je njegova podrška pomogla da...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.