Draganu Mirković KRUNISALI NA KONCERTU u Nišu: Čitava hala Čair zbog OVOG TRENUTKA ustala na noge

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 01:20

Draganu Mirković KRUNISALI NA KONCERTU u Nišu: Čitava hala "Čair" zbog OVOG TRENUTKA ustala na noge

Ovakav trenutak Niš ne pamti!
Krajem januara na velikoj pres konferenciji, svetska folk diva Dragana Mirković je najavila da će milion dinara od svakog koncerta usmeriti Humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe" kao i sav prihod od sponzora, što turneju povodom 40 godina plodonosnog Gaginog rada čini najvećom turnejom humanosti u istoriji naših prostora.
Ova organizacija do sada je pomogla više od 3.300 porodica sa više od 15.500 dece i važi za najtransparentniju humanitarnu oganizaciju što je Dragani bilo posebno važno. Mnoge poznate ličnosti, kao i članovi Drganine porodice došli su večeras da podrže pevačicu.
Mnogobrojni fanovi su stajali u ogromnim redovima oko hale "Čair",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.