Đorđe je TUŽIO ZBOG UDARACA U GLAVU I ŠUTIRANJA, a sada BRUTALNO ODGOVORIO na Tarine pozdrave

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 20:52

Đorđe je TUŽIO ZBOG UDARACA U GLAVU I ŠUTIRANJA, a sada BRUTALNO ODGOVORIO na Tarine pozdrave

"Čuo sam da me je Tara Simov pozdravila..."

Tara Simov i bivši rijaliti učesnik "zadruge 4", Đorđe Milutinović su imali žestok sukob u Imaginarijumu kada ga je Simova više puta udarila te je on pokrenuo tužbu protiv nje.

Tara ga je nedavno pozdravila uživo u programu, a mi smo kontaktirali Milutinovića, kako bi nam prokomentarisao za Srbija Danas, pozdrave, obzirom da su imali brutalan sukob u rijalitiju.

Kako Đorđe kaže, Tara je bila ironična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovim pozdravom, ali je naveo za Srbija Danas da bi se vrlo rado vratio u baražu ukoliko ga publika podržava:

- Čuo sam da me je Tara Simov pozdravila i prokomentarisala kako se nada da ću se vratiti u baražu, znam da je bila ironična i znam da ne želi to.  - rekao je Đorđe za Srbija Danas, pa dodao:

- Što se mene lično tiče, nemam nikakav problem da se vratim u baražu, naravno, biću tamo ako narod odluči i ako narod smatra da pripadam tamo. Ovu izjavu bih zaključio citatom jednog od naših najvećih duhovnika, citatom patrijarha Pavla koji glasi: "Čuvajmo se neljudi, ali se još više čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi". - zaključio je bivši zadrugar za Srbija Danas.

Šta je sve Đorđe rekao za naš portal Srbija Danas, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.