ĐOGANIJEVA POSTALA PEVAČICA: Ena Popov progovorila o Luninom pevanju i vezi sa Markom Miljkovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOGANIJEVA POSTALA PEVAČICA: Ena Popov progovorila o Luninom pevanju i vezi sa Markom Miljkovićem

Daleko od medija...

Ena Popov, kreatorka i prva "rijaliti devojka" Marka Miljkovića, danas živi porodičnim, mirnim životom u Novom Sadu. Trinaest godina nakon što je stavila tačku na vezu s Markom, Enu su upitali da prokomentariše svog bivšeg dečka i njegovu vezu s Lunom Đogani.

- Interesanto mi je to pitanje baš, ali, iskreno, ja apsolutno ne razmišljam o njima i svom bivšem partneru. Naša veza je bila u nekom mom tinejdž periodu, tako da je to prošlost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kratko je istakla Ena.

- Iskreno, ja sam samo čitala u novinama da je Luna postala pevačica, ali nisam je ni čula ni videla. Verujte mi, ja pored dva posla i dece zaista ne stižem da se bavim ni žutom štampom ni tim stvarima. Naravno da čujem za te priče, ali to ostane tako na tom nivou, a ako me nešto posebno zanima ja to "izguglam", ali sigurno je da to nisu te teme vezane za rijaliti i te ljude - priznala je Ena za "Telegraf".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.