Devedesetih su je zvali seks mašina. Poznata pevačica danas ima 49 godina i više nema silikone - Znate li o kome se radi?

Izvor: Prva.rs, 17.Nov.2018, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devedesetih su je zvali seks mašina. Poznata pevačica danas ima 49 godina i više nema silikone - Znate li o kome se radi?

Titule poput "seks bombe" nisu je ni najmanje zanimale, niti je karijeru gradila na skandalima. Ipak, pamti se jedna od njenih izjava. Naime, tokom jednog intervjua upitali su je da li je zaista toliko privlačna ili je to ipak deo njenog imidža, a ona je svojom izjavom tih godina šokirala sve.
"Bila sam seks mašina, ništa ispod pet puta na dan", izjavila je tada pevačica.
Palila je dens scenom hitovima "Šumica", "Da mu nisam dala", "Cigareta"... Imala je po 150 zakazanih nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << godišnje i nikada nije mirovala.
A onda je život upleo svoje prste - usledio je prvi brak, koji je trajao 12 godina. Sa Robertom Magićem, koji je bio i njen menadžer, razvela se u miru, bez teških reči.
"Iz svog iskustva sam naučila, videla i prepoznala da su u brak ušli moji i njegovi roditelji, a gde smo mi. Mi smo se izgubili negde putem", ispričala je Ivana jednom prilikom.

Već dugo Ivana više nije u javnom životu, a taj period mira iskoristila je kako bi otvorila školu pevanja i završila studije za intergrativnog terapeuta.
Pre 20 godina Ivana je povećala grudi. Silikone je ugradila nakon što je smršala 12 kilograma pa su joj se grudi, za koje kaže da nisu bile velike, još smanjile. Da je radila estetsku operaciju nikad nije krila.
"U vreme trudnoće silikone sam osećala kao strano telo i odlučila sam da ih prvom prilikom izvadim", rekla je i dodala da nikada više ne bi išla na estetske operacije, zavolela je sebe takvu kakva jeste.

Danas izgleda potpuno drugačije, a novosti iz života na društvenim mrežama redovno deli sa publikom koja je i dalje verno prati.
A koliko joj je prijatno u sopstvenoj koži govori i njena fotografija bez šminke koju je objavila na Instagramu.
"Najviše volim da budem bez šminke, prirodna kakva jesam. Ok mi je i da se našminkam za stage ili neki foto session, volim i to. Da se svaki dan maljam od jutra do večeri... to ne mogu, peče me i svrbi na licu i osećam se nelagodno, kao da imam masku na licu. Onda stavim sjaj na usne i malo trepavice i to je to. Pričaju neki... da što je žena starija treba više da se šminka i da skriva svoje godine. Ja sam ta koja jesam sa ili bez šminke i nemam problem da izađem među ljude nenašminkana sa 49 godina", poručila je uz fotku.
Izvor: zena.blic.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.