Deco, čuvajte Srbiju od mržnje i nasilja Severina nakon ne dajte Crnu Goru otišla korak dalje porukom za naš narod

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 17:11

"Deco, čuvajte Srbiju od mržnje i nasilja" Severina nakon "ne dajte Crnu Goru" otišla korak dalje porukom za naš narod

Pevačica se oglasila za hrvatske medije povodom poruke Crnogorcima, koja je izazvala buru u našoj zemlji.

Nakon što je u Crnoj Gori, tokom koncerta za doček Nove godine u Kotoru, njen bend svirao pesmu Merime Njegomir "Ivanova korita", a ona nakon iste uzviknula: "I ne dajte Crnu Goru"Severina Vučković ponovo je postala glavna tema javnosti i medija.

Mahom su svi koji su čuli za ovu izjavu Severine koja ima sina sa srpskim biznismenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milanom Popovićem, a bila je u braku sa Igorom Kojićem, sinom srpskog pevača Dragana Kojića Kebe, postavili su isto pitanje - kome ne treba "dati" Crnu Goru.

Dva dana nakon "govora" koji je podigao prašinu, Severina se oglasila za 24sata.hr sledećom izjavom:

Mir Božji, Hristos se rodi... I deco, čuvajte Srbiju od mržnje i nasilja.

A post shared by Severina (@severina)

"Ivanova korita" otpevala je slavna Merima Njegomir, čija se ćerka Ljubica oglasila nakon što je Severina posle te pesme uzviknula gore navedeno.

- Peva pesmu moje mame, srpske pevačice, koju je komponovao Srbin - poručila je kratko i jasno Ljubica Njegomir na društvenoj mreži Iks, nekadašnjem Tviteru.

Srbija Danas/24sata.hr
Pogledaj vesti o: Severina,   Doček Nove Godine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina posle skandala u Crnoj Gori ima poruku za Srbe

Izvor: B92, 03.Jan.2024

Severina Vučković napravila je pravu buru u javnosti jednim potezom na svom koncertu u Crnoj Gori, za doček Nove godine...Naime, ona je nastupala na trgu u Kotoru, a kada je počela da peva pesmu "Ivanova korita", poručila je publici:.."Ne dajte Crnu Goru"...Ovo je naišlo na oprečne komentare,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.