Danas je udata za milijardera, a OVAKO je izgledala pre 13 godina kada se SLIKALA GOTOVO NAGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas je udata za milijardera, a OVAKO je izgledala pre 13 godina kada se SLIKALA GOTOVO NAGA!

Danas jedna od najbogatijih Srpkinja.

Jelena bin Drai je naša bivša misica, a danas jedna od najbogatijih Srpkinja. Osam godina je u braku sa arapskim milionerom Saidom bin Draijem.

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 4. Феб 2016. у 10:10 PST

Pre više od dve decenije ova lepotica iz malog mesta Žabalj u Vojvodini ponela je titulu najlepše Jugoslovenke. Jelena Jakovljević bin Drai danas živi u Ujedinjenim Arapskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Emiratima, bavi se dizajnom odeće, supruga je arapskog biznismena i ima dvoje dece. Osim toga, vlasnica je lanca kozmetičkih salona u Emiratima. I danas se svi sa oduševljenjem sećaju njenih fotografija za magazin "Plejboj"

Pročitajte i:

Rođena je 16. maja 1979. godine u Žablju, pored Novog Sada. Roditelji su joj bili prosvetni radnici.

Godine 1997. našla se među 10 finalistkinja na takmičenju za Elite Model Look, a već sledeće godine je proglašena za mis Jugoslavije, mis fotogeničnosti i mis interneta. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 12. Јан 2018. у 8:10 PST

Najviše pažnje Jelena je izazvala pre 13 godina kada se slikala za naslovnicu “Plejboja“.

- Odlučila sam se u momentu. Radi se o umetničkim fotografijama i nije mi bila frka da se skinem. Slikao me je Tejal Patni, najpoznatiji fotograf na Srednjem istoku. S njim inače radim udarne poslove u Dubaiju. Iako moj posao nije da se skidam, ovo sam uradila jer je sve bilo na profesionalnom nivou - rekla je tada Jelena.

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 4. Јан 2018. у 11:47 PST

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 4. Феб 2016. у 10:10 PST

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 4. Јан 2018. у 9:10 PST

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 12. Јан 2018. у 8:10 PST

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 10. Јан 2018. у 11:55 PST

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 1. Јан 2018. у 6:13 PST

Jelena je 2003. upoznala arapskog biznismena Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Pet godina kasnije venčali su se u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica.

Објава коју дели Jelena Bin Drai (@jelenabindrai) дана 4. Јан 2018. у 9:10 PST

Jelena i Said su dobili ćerku Asju 2010, godinu dana kasnije sina Hilala i tri godine godine kasnije sina Hamdana. Njihova imena imaju posebna značenja: po Kuranu, Asja je bila prva žena koja je ušla u raj, Hilal znači - lad mesec, a Hamdan - milostiv.

Jelena bin Drai i danas izgleda odlično, a tvrdi da se nije podvrgla estetskim zahvatima. Kaže da voli bore i da želi da ostari dostojanstveno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.