Razotkrivena nova Tviter trgovina: I Marija Šerifović i Danijel Pavlović kupovali folovere (FOTO)

Izvor: S media, 18.Avg.2012, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razotkrivena nova Tviter trgovina: I Marija Šerifović i Danijel Pavlović kupovali "folovere" (FOTO)

Kupovina "folovera" još uvek je aktuelna tema među tviterašima u Srbiji, a naročito ako su u "centru dešavanja" poznate iliti estradne ličnosti. Posle Jelene Karleuše (oko koje se podigla najveća prašina) i još nekih trgovaca, na red su došli i brat i sestra. Međutim, brzo su razotkriveni.

Internet preduzetnik i jedan od najuticajnijij blogera u Srbiji Istok Pavlović tvitnuo je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kako je i Danijel Pavlović kupio folovere na popularnoj društvenoj mreži. Ubrzo je u istom kontekstu spomenuo i Mariju Šerifović i priložio grafike koje vam predstavljamo, a onda je krenula prepiska između njega i pevačice:

Šerifovićeva se više nije oglašavala u vezi sa ovim "slučajem" kao ni njen brat, a Istok je poručio:

- Ako sumnjate da je neko kupio folovere, proverite na http://twittercounter.com/ i pošaljite mi screenshot da objavim. Zaštitimo Tviter!

Koliko će uspeha imati u ovoj akciji, ostaje da vidimo, ali ono što je zanimljivije jeste pitanje: Ko će sada od poznatih smeti da se usudi da kupi pratioce?!

*** Pao sa bine: Pevač se onesvestio na nastupu

*** Brendon iz "Velikog brata" na paradi u Cirihu: Razuzdan i potpuno go!

*** Šta će Ceca reći za ovo poziranje: Anastasija u bikiniju, Veljko "raspojasan"

*** Ana Nikolić: Posle noćnih provoda sa milionerom, veza joj je u krizi

*** Nekda zgodna, danas pozamašna: Pevačicina guza "prelivala" iz korseta

Izvor: S media, Foto: Twitter, Facebook

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tviter: Danijel Pavlović i Marija Šerifović kupovali “folovere”?!

Izvor: Svet, 18.Avg.2012

Kupovina “folovera” još uvek je aktuelna tema među tviterašima u Srbiji, a naročito ako su u “centru dešavanja” estradne ličnosti. Internet preduzetnik, bloger Istok Pavlović tvitnuo je kako je i Danijel Pavlović kupio folovere na popularnoj društvenoj mreži! Ubrzo je u istom kontekstu...

Nastavak na Svet...

Marija Šerifović kupila pratioce na Tviteru!?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2012, 08:45

Marija Šerifović je kupila folovere na društvenoj mreži Tviter! Za neupućene, to su oni ljudi koji prate vaše aktivnosti na ovoj mreži. Zapravo, to su virtuelni sagovornici; nešto slično prijateljima na Fejsbuku....Marijin broj pratilaca je preko noći dobila skoro 17.000 novih folovera: Praktično,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Brat i sestra u epizodi: kupovina pratilaca na Twitteru

Izvor: Tracara.com, 19.Avg.2012

Danijel i Marija sebe počastili desetinama hiljada pratilaca Nakon Jelene Karleuše, koju su mnoge javne ličnosti osudile zbog afere o kupovini pratilaca na Twitteru, brat i sestra, Danijel Pavlović i Marija Šerifović odlučili su da naglo povećaju broj followera na Twitteru.Da su Marija i Danijel...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.