DRŽI JE ZA VRAT NASRED PARKA - Maja Marinković objavila fotografiju sa Bilalom, fanovi zgroženi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 21:15

DRŽI JE ZA VRAT NASRED PARKA - Maja Marinković objavila fotografiju sa Bilalom, fanovi zgroženi

Počeli su zajednički život!

Bivša učesnica Zadruge Maja Marinković je nakon superfinala, obnovila ljubavnu vezu sa Bilalom Brajlovićem, kojeg je prevarila tokom učešća u Beloj kući sa Filipom Carem.

Podsetimo, Bilal je izašao iz rijalitija jer je morao na hitnu operaciju butne kosti koju je polomio tokom trčanja u prodavnicu, a Maja je potom javno ostavila Brajlovića i stupila u odnos sa Filipom.

Sada njih dvoje uživaju u Sarajevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Maja je objavila zajedničku fotografiju iz parka, koja baš i nije oduševila

Na fotografiji se oboje smeju ali detalj koji je šokirao sve je da Bilal zapravo na slici drži Maju za vrat.

Bilal podelio video na Instagramu stana u koji se uselio sa Majom, a u jednom trenutku je snimio i nju kako leži pored njega na garnituri.

Maja kada ga je videla, odmah je sklonila lice da je ne bi snimio, ali je ipak imala osmeh na licu. U opisu videa je pisalo "New home" što u prevodu znači "Novi dom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.