DOBRO SI SE UDALA, DA LI JE TO TVOJ NAJVEĆI USPEH? Anu Rajković žestoko iskritikovali na Instagramu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 17:01

"DOBRO SI SE UDALA, DA LI JE TO TVOJ NAJVEĆI USPEH?" Anu Rajković žestoko iskritikovali na Instagramu (FOTO)

"Nisam ni očekivao drugačiji odgovor od manekenke udate za golmana..."

Manekenka i golman, Ana i Predrag Rajković, su pre mesec dana postali roditelji drugog dečaka Tadije, a ona se sada našla na meti kritika nakon izjave da joj je preko potrebna dadilja u Remsu gde i žive.

Ona je od jednog tate na Instagramu dobila komentar na njenu izjavu, u časopisu "Story", da joj je potrebna dadilja da joj pomogne.

A post shared by 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@rajkovic__ana)

- Kada žena živi sama sa detetom i rodi još jednu bebu znači da ima dvoje dece. Još uvek nisam čula a ni videla ženu koja iz porodilišta ide pravo u park sa svojim starijim detotom i trči, spušta se niz tobogan itd... I nisi ljubomoran, samo si površan! Ja imam mogućnosti i baš iz tog razloga nisam želela da moj stariji sin bude u kući po ceo dan, jer nema ko da ide sa njim napolje, zar to nije pametna odluka? - odgovorila je na stori nepoznatog tate Ana Rajković.

- Prvo iz ove izjave ne mogu da znam koliko dece imaš. Čestitam ti na drugoj bebi. Ali zašto potreba da se potencira?! Svaka čast ako si se dobro udala i imaš pomoć dadilje. Da li je to tvoj najveći uspeh? I da, pametna odluka - prokomentarisao je njen pratilac.

- Ne dobro, već predobro. I sledeći put se raspitaj, pa komentariši - kratko je odgovorila manekenka.

- Nisam ni očekivao drugačiji odgovor od manekenke udate za golmana...

- Koja je akademski građanin, prvakinja u karateu, govori 4 strana jezika. Čisto da imaš predstavu svoje ograničenosti - odgovorila je Rajkovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.