DINČA JAVNO ZATRAŽIO OPROŠTAJ OD SUPRUGE! Usred emisije pogledao u kameru, ispovedio se pred milionima

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 18:38

DINČA JAVNO ZATRAŽIO OPROŠTAJ OD SUPRUGE! Usred emisije pogledao u kameru, ispovedio se pred milionima

Oprosti mi, Jelena!

Pevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga, voditeljka Jelena Dinčić dobili su nedavno drugo dete, a on je gostovanje u jednoj emisiji iskoristio kao priliku da joj javno izvini.

Dinča je odlučio da u sutrašnji Uskrs uđe čiste duše, pa je u jednom segmentu emisije poslao poruku svojoj supruzi, Jeleni, s kojom je u braku 3 godine.

- Na kontu ispovesti i sutrašnjeg pričešća, želim da se ispovedim svojoj supruzi. Žao mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je što sam imao neka sporečkanja s njom, oprosti mi Jelena – izjavio je pevač - u emisiji "Magazin In".

Podsetimo, Dinča je u braku sa svojom izabranicom, Jelenom Dinčić, od 2019. godine, a par ima sina Vukana i ćerku Mitru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.