DETALJI ORGIJA VAN ZADRUGE! Miki Đuričić joj je nudio 500 evra da joj poliže RIBICU! Gađenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DETALJI ORGIJA VAN ZADRUGE! Miki Đuričić joj je nudio 500 evra da joj poliže RIBICU! Gađenje!

Tri dana zajedno...

Miki Đuričić i Mina Vrbaški imali su veliku svađu koja je nastala zbog toga što je pčelar pričao zadrugarima da je Mini pozajmio novac za lečenje bake, a ona ga potrošila na drogu.

Vrbaški je tada otkrila da se upravo sa Mikijem drogirala nakon prve sezone "Zadruge", a onda je otkrila da joj je nudio novac u zamenu za to da mu ona dozvoli da je seksualno zadovolji. Naime, Miki je Suzani Perović ispričao kako mu je starleta u spoljnom svetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tražila pare za babinu operaciju, ali da on smatra da je to laž.

- Slagala me za osam glava, dao sam joj babi za operaciju, ona kupila drogu. Zvala me i njena mama. Mama isto prevarant kao i ona. G*vno jedno odvratno. Dao sam joj pare, one potrošila na drogu. Mamu im je*em klošarsku obema. Dr*lje raspale. Ja se sažalio, evo vam, nek baba bude bolje, a ono sve bila jeftina fora da me klepi za pare. Ona je jedno g*vno malo. Baba nije ni otišla na operaciju. Posle mi tražila još para. Kakva baba, uzela pare sebi da se drogira, mamu joj je*em. Kad sam ja rekao da može, ali da idem sa njima u bolnicu da ja to platim, nisu se više ni javile. Mućkare dve raspale.

Mina je, sa druge strane, u pabu Petrućiju ispričala šokantne detalje kao kontru Mikiju.

- Ja ću da kažem istinu. Tri dana sam bila sa Mikijem na salašu i tri dana smo se drogirali. I on se drogirao i ja. Baš me briga. To je istina. Rekao je majci i meni da nam ne trebaju pare i da lažemo, a posle je ušao u sobu i pitao me da li bih da mi liže ribicu za 500 evra. Ja se tu spakujem i odem. Odvratno. Niko nije imao da nam pozajmi novac i ujak je morao da digne kredit. Zgadio mi se. Tri dana sam spavala sa njim u krevetu, ni da me pipne. Kada mi je to rekao, samo sam ga pitala da li je normalan. Spakovala sam stvari i otišla u Inđiju. To što sam imala burnu prošlost, nisam više to - rekla je Mina.

Kiju pitali o Luni i Marku, njen odgovor UBIJA! Gleda Zadrugu 2, a najviše voli da vidi NJIH (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.