DAVID OTKRIO ŠTA DALILA NE MOŽE DA PODNESE, a evo šta Ana zaista misli o svojoj jetrvi! Samo o ovome pričaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAVID OTKRIO ŠTA DALILA NE MOŽE DA PODNESE, a evo šta Ana zaista misli o svojoj jetrvi! Samo o ovome pričaju

To im je glavna tema.

Ana Korać i David Dragojević razgovarali su o svemu što su preživeli otkad su sa Dalilom Dragojević i Dejanom Dragojevićem ušli u sukob.

David je otkrio Ani kako su te svađe izgledale u spoljnom svetu, a onda je ona prvi put osula paljbu po Dalili i priznala šta zaista misli o njenom ponašanju.

- Ljudi u Veterniku su u šoku! Sve se vidi spolja. Ona ne voli da je neko dominantniji od nje i da je bolji, ona to ne može da podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je David.

- Ti ne možeš da veruješ kakav je ona stav imala prema meni i kako se ponašala! Kakva je to ljubomora, užas - rekla je Ana.

- Ti nikad ništa ružno nisi rekla, ti nisi svađalica. Jednu lepu reč nije imala ni za koga ovde, samo je gledala kome će šta da kaže - rekao je David.

- Rekla mi je da sam dolazila kod nje kući i da zbog toga ne smem da se ponašam kako hoću. Ponaša se kao one ženturače stare, seljanke - rekla je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.