DA MI DAŠ U VENU NOVU DOZU...! Milica Todorović provocira novom pesmom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DA MI DAŠ U VENU NOVU DOZU...!" Milica Todorović provocira novom pesmom! (VIDEO)

Hit u najavi!

Milica Todorović je publiku navikla na hitove, a onaj koji je danas objavila biće jedan od onih o kojima će se dugo pričati. "Doza otrova" je naziv njenog novog singla, a pesma obiluje provokativnim stihovima. Ipak, Milica je ostala dosledna prepoznatljivom zvuku, koji poziva na ludi provod!

- Malo se smejem, malo suze krenuo, kao da nisam normalna! Trebaš mi, trebaš da mi daš u venu novu dozu otrova - glasi jedan od stihova novog letnjeg hita u izvođenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milice Todorović.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jun 10, 2019 at 12:09pm PDT

Uvek nasmejana, vesela i duhovita, Milica je u spotu za novu pesmu prava zavodnica!

Njena poslednja dva singla prošla su fenomenalno, pesma "Ista ja" izvodi se na svim klupskim nastupima, a duet za Mirzom Selimović "Avet" nosi epitet jedne od najemitovanijih pesama na domaćim radio stanicama.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jun 9, 2019 at 11:26am PDT

Milica je ponosna na novi singl, a kako ističu njeni bliski saradnici, nikada nije bila zadovoljnija novim pesmama koje će uskoro predstaviti publici.

Pošlušajte novi singl Milice Todorović "Doza otrova":

Dok se Luna bori u Zadruzi, pogledajte šta Gagi radi NA ULICI! Isplivao snimak koji je ZAPALIO INTERNET (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.