(VIDEO) DA MI DAŠ U VENU! Milica Todorović provocira novom pesmom

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DA MI DAŠ U VENU! Milica Todorović provocira novom pesmom

 – Malo se smejem, malo suze krenuo, kao da nisam normalna! Trebaš mi, trebaš da mi daš u venu novu dozu otrova – glasi jedan od stihova novog letnjeg hita u izvođenju Milice Todorović.
Uvek nasmejana, vesela i duhovita, Milica je u spotu za novu pesmu prava zavodnica! 
Njena poslednja dva singla prošla su fenomenalno, pesma “Ista ja” izvodi se na svim klupskim nastupima, a duet za Mirzom Selimović “Avet” nosi epitet jedne od najemitovanijih pesama na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << domaćim radio stanicama.
Milica je ponosna na novi singl, a kako ističu njeni bliski saradnici, nikada nije bila zadovoljnija novim pesmama koje će uskoro predstaviti publici.

Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.