Ćerka Kim Besindžer i Aleka Boldvina na rehabilitaciji

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Kim Besindžer i Aleka Boldvina na rehabilitaciji

Ajrlend Boldvin, ćerka glumaca Aleka Boldvina i Kim Bejsinger nalazi se na rehabilitaciji zbog emotivne traume, a ovu vest saopštila je svojim fanovima putem društvenih mreža.

Radar onlajn već je izvestio da je Ajrlend prebačena u Malibu u rehabilitacioni centar zbog konstantnih izlazaka, međutim manekenka tvrdi kako to nije razlog njenoj rehabilitaciji.

Ha ha, zbog stalnih izlazaka“, napisala je Ajrlend.

Otišla sam u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ovaj centar kako bih se sklonila na neko vreme. Nisam baš neka devojka za izlaske, ali sam ovde da bih rešila neke emotivne traume kako bih se oporavila“, kaže ova devojka, iako mnogima nije jasno kakvu je to traumu ona proživela.

Jednog dana biću spremna da podelim s vama svoju priču. Sada mi je potrebno malo slobodnog vremena. Moram da prevaziđem sav bol koji sam zaključala u sebi pre mnogo vremena“, zaključila je Ajrlend.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.