Ceca: Ne komentarišem ljude koji namerno žele da me povrede!

Izvor: Scandal.rs, 17.Avg.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Ne komentarišem ljude koji namerno žele da me povrede!

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno se našla na meti medija sa navodnim problemima sa kičmom što je zabrinulo njen brojne obožavaoce, ali je pevačica odlučila da kaže istinu.

“Ne, to nije istina. Ali ako ne prestanem da nosim ove dvanaestice, verovatno ću i imati. Bogu hvala nemam nikakvih zdravstvenih problema”, rekla je Ceca i to dokazala davajući intervjue više od pola sata i to na vrtoglavim >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << potpeticama.

Njena deca sve češće su u centru medijske pažnje, posebno njen sin Veljko.

“Pošto on sada malo koketira sa tim estradnim vodama, ja mu kažem “Dečko, i ovako nemaš nikakvu privatnost. Ako uplivaš u to more, zaboravi na privatni život”, rekla je pevačica a onda otkrila da se radi na Veljkovoj pesmi i da bi trebalo da je objavi.

Međutim, on nije hteo da otkrije tu tajnu.

“Sigurno hoću u jednom trenutku ali kad ne znam, kad bude došlo pravo vreme za to.”

A photo posted by Svetlana Ceca Ražnatović (@craznatovic_official) on Aug 15, 2015 at 6:11am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ceca Ražnatović otkrila: Ovu grešku više nikada neću ponoviti

Izvor: Story, 17.Avg.2015

Naša pevačica je iskreno govorila i o tome šta više u životu neće uraditi..Svetlana Ceca Ražnatović, foto: screenshot..Svetlana Ceca Ražnatović nedavno se našla na meti medija sa navodnim problemima sa kičmom što je zabrinulo njen ebrojne obožavaoce, ali je pevačica odlučila da kaže...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.