Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 19:07

ČKALJINA UNUKA je takođe glumica: Život joj je obeležila TRAGIČNA LJUBAV SA ZAVISNIKOM!

O njoj se malo toga znalo... Sve do ovog trenutka.

Jovana Petrović, unuka legendarnog glumca Miodraga Petrovića Čkalje, nastavila je porodičnu tradiciju i postala glumica.

Kada je Čkalja preminuo, Jovana je imala 30 godina. Glumački talenat je očigledno porodična osobina, jer su tri generacije Petrovića postale izvanredni glumci.

Jovana je rođena dok se snimala kultna serija "Kamiondžije", a Čkalja je bio očaran svojom unukom. Ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema glumi je možda utkao upravo on. Jovana je odigrala više od dvadeset uloga, a jedna od najupečatljivijih je u seriji "Porodično blago" gde glumi sudsku službenicu. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i bavi se humanitarnim radom u više dobrotvornih predstava za "Kolo Srpskih sestara".

Jovana je jednom prilikom izjavila da je od svog dede naučila mnogo toga, kako o tehničkim aspektima glume, tako i o tome kako se postaviti prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere.

Njen privatni život nije mnogo eksponiran u javnosti, ali je poznato da je bila u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Igorom Pervićem, koji se lečio od zavisnosti od heroina. Pervić je preminuo 2019. godine posle duge bolesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čkaljinu UNUKU pamtimo iz serije “Porodično blago“, evo kako izgleda Jovana koja DEKU nikad neće zaboraviti

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jun.2023, 07:30

Kada je legendarni Miodrag Petrović Čkalja preminuo njegova unuka Jovana Petrović imala je 30 godina. Ona danas ima 49 godina, a mnogi tvrde da je neverovatno koliko podseća na dedu, velikog glumca.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.