Izvor: Scandal.rs, 12.Jan.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brijanje i depilacija vam posle ovih trikova više neće predstavljati napor

Pravi trenutak za brijanje je…

Kombinacija pare i tople vode čini da koža bude mekana, a pore otvorene, pa je najbolji trenutak za da posegnete za brijačem odmah nakon tuširanja. Brijač će glatko kliziti preko kože, a to će vas zaštititi od povreda i čitav proces postaje vrlo lak. Ne zaboravite da nakon svega dobro osušite noge i namažete hranljivu kremu ili losion za telo.

Idealno vreme za depiliranje…

Ako možete, uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se depilirajte uveče. Zahvaljujući kratkom vremenskom periodu, između depiliranja i spavanja, iritirana koža će imati mnogo više vremena za oporavak. Takođe je relevantna činjenica da ne iritirate kožu tvrdim materijalima npr. teksas pantalonama. Obucite za spavanje laganu pamučnu pidžamu.

Pročitajte i… Jedan od najboljih domaćih tretmana koji će vam pomoći da se zauvek oprostite od celulita

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.