Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate šta u stvari radite svojoj koži ako je ne namažete nakon tuširanja?

Zna se osnovni korak – nakon tuširanje, kožu treba namazati mlekom, uljem ili puterom za telo. Priznajemo da je ponekad dosadno nanositi losion svaki dan, a nekada se desi da nemamo ni dovoljno vremena za to, ali da li ste svesni šta radite svojoj koži preskakanjem ovog koraka?

Premda smo još kao deca imali ovu lekciju na času biologije, verujemo da ste je smetnuli sa uma – voda prirodno ide sa mesta gde je ima više na mesta gde je ima manje. Upravo zato, kada završite sa tuširanjem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << posebno u zimskim mesecima, imate veću koncentraciju vlage u koži u odnosu na vlagu u vazduhu, što dalje povlači da će ista vlaga daleko brže isparavati, ostavljaju vašu kožu isušenom.

Pročitajte i… Tetoviranje usana? Botoks? Kakve nove beauty tretmane očekivati u 2017. godini?

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.