Bivši učesnik Parova isekao vene, Teodora mu spasila život u poslednjem trenutku!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2017, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši učesnik Parova isekao vene, Teodora mu spasila život u poslednjem trenutku!

Bivši učesnik Parova, koji je postao poznat kao jedina muška starleta, postao je nerazdvojan prijatelj sa Teodorom Radojičić, koja mu je prošle nedelje spasila život.

Naime, Denis Afrika Račić, napravio je jedan nepromišljen potez i isekao je vene, ne želeći da otkrije zbog koga je to uradio. Teodora, koja se tog vikenda provodila sa njim u Bosnishvatila je da se nešto događa, te je odmah pozvala hitnu i policiju, i time sprečila da dođe do tagedije:

"Tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da je Tea bila u Bosni, bilo nam je do ja*a, ali takođe je tačno da mi je spasla život. Ne bih da govorim zbog koga sam isekao vene, ali ona je ta koja je dovela hitnu u moju sobu, kao i policiju i sigurno je da nije došla na vreme ishod bi bio tragičan po mene! Pod dejstvom alkohola i drugih supstanci rade se mnoge gluposti, ali sve je to život, hvala na brizi ali možda vam o ovome otkrijem više u "Parovima", ali istina je da mi je Tea spasila život", rekao je Denis, prenosi Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.