Bebica kontaktirao Zolu pre ulaska u rijaliti i tražio POMOĆ Procurili šok detalji, imaju jedan zajednički cilj?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2023, 13:48

"Bebica kontaktirao Zolu pre ulaska u rijaliti i tražio POMOĆ" Procurili šok detalji, imaju jedan zajednički cilj?

Sve je osmišljeno pred početak "Elite".

Učesnica "Elite", Miljana Kulić sve vreme od početka rijalitija svađa se sa bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom koji je vređa i omalovažava joj porodicu, pa se obradovala kad je u "Elitu" došao Lazar Čolić Zola, nadajući se da razume agoniju kroz koju prolazi.

Miljana ni ne sluti da su se njeni bivši ljubavnici urotili protiv nje.

- Bebica i Zola su se čuli pre ulaska u rijaliti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iako se nisu podnosili, sada ih je spojio zajednički cilj, a to je da unište Miljanu. Pa čak je i Ivan Marinković pohvalio Bebicu, svi su se urotili protiv nje, Ivan, baš kao i Zola, je imao razne okršaje i svađe sa Miljanom, ali od Bebice ovo niko nije očekivao jer znaju kako je srčano branio od svih i da je preko svega prelazio zarad nje. Sad je jasno da je sve bila maska, shvatio je da u rijalitiju može da opstane sam i pokazuje pravo lice. Zola se izleteo i jednom prijatelju priznao da ga je Nenad kontaktirao pre ulaska i pitao da li bi mu pomogao i da svima dokažu da je Miljana luda i da je navdu da odlepi tamo. On ide na kartu da će Miljana da napravi karambol, a da se on onda kod naroda opravda za svoje postupke - priča za Svet izvor koji je dobro obavešten.

Miljana je Zolu odmah po ulasku pitala da joj bude prijatelj, jer joj je mnogo teško i svakodnevno plače, ali je dobila hladan tuš.

- Samo da se družimo. Niko me ne voli ovde. Boli me duša, raspadam se, da li možeš da mi pomogneš da prevaziđem? To sam samo htela da te pitam - rekla je Miljana na šta joj je Zola odgovorio da neće da se druži sa njom, pa je Kulićeva pobesnela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.