BULIĆ ZVEZDANU NA TRAGU: Milena Kačavenda prvi put nakon diskvalifikacije Prijavila sam policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 15:29

BULIĆ ZVEZDANU NA TRAGU: Milena Kačavenda prvi put nakon diskvalifikacije "Prijavila sam policiji"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milena nam je u emisiji pred samo finale otkrila detalje koje nikada nije pominjala u medijima o Zvezdanu Slavniću, Ani i Aci Buliću.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je diskvalifikovan nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Zadruge sa svojom devojkom Anđelom Đuričić, a sada je Milena otkrila da je čuva obezbeđenje Ace Bulića, kao i Aninu decu.

Milena je u emisiji "Između dve vatre" otkrila da je kontaktirala policiju zbog lične sigurnosti i sigurnosti Anine dece.

- Zvala sam policiju, rekli su mi kada se Zvezdan bude pojavio ispred vrata da ih zovemo, do tada ništa - rekla je Milena.

Kačavenda se takođe obratilo direktno Zvezdanu Slavniću uz reči da ga se ne boli, a tokom emisije je izrekla jezive detalje o navodnom prebijanju Ane Ćurčić:

- Zvezdan ju je pretukao i izbacio na Trg republike. Gola i krvava na betonu, nikog nisam mogla da dobijem, niko nije hteo da pomogne - rekla je Kačavenda, te otkrila i da Ana nema pojma da je Milena kontaktirala Acu Bulića:

- Ana nema pojma da sam ja otišla kod Ace Bulića i rekla mu pomagaj - rekla je između ostalog Milena, te se osvrnula i na pomirenje Zvezdana i Ane i čuveni "razgovor" koji je najavljen još u Zadruzi pre diskvalifikacije.

Milena je otkrila i kakav stav o svemu ima i žena Ace Bulića, budući da se Bulić predstavlja kao partner i velika ljubav Ćurčićeve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ANA PRETUČENA IZBAČENA, KRVAVA I GOLA "Zvezdan ju je prebio, niko nije hteo da joj pomogne!" Jezivi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre"...U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo prvi put nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kumu Ane Ćurčić, Milenu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"NEKA SE DOGOVORE DA LI JE ANU ZVEZDAN TUKAO ILI NE!" Bukti rat Šmizle i Kačavende: Urgirala sam da ona NE UĐE U ZADRUGU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023, 07:49

Oglasila se za SrbijaDanas!..U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda...Kačavenda je između ostalog pomenula i Jovanu Novakov Šmizlu, drugaricu Ane Ćurčić i Zvezdana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.