ŠTO NE LAJEŠ SADA NAPOLJU, KADA NEMA OBEZBEĐENJA!? Ekskluzivno obraćanje Zvezdanu Slavniću: Svi znamo da je MIŠ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 20:10

"ŠTO NE LAJEŠ SADA NAPOLJU, KADA NEMA OBEZBEĐENJA!?" Ekskluzivno obraćanje Zvezdanu Slavniću: "Svi znamo da je MIŠ!"

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U emisiji "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda.

Milena nam je u emisiji pred samo finale otkrila detalje koje nikada nije pominjala u medijima o Zvezdanu Slavniću, Ani i Aci Buliću.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je diskvalifikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno iz Zadruge sa svojom devojkom Anđelom Đuričić, a sada je Milena otkrila da je čuva obezbeđenje Ace Bulića, kao i Aninu decu.

Milena se u emisiji ekskluzivno obratila Zvezdanu Slavniću, uz reči da ga se ne plaši, te da očekuje njihovo zajedničko gostovanje, ali i da joj je žao zato što je diskvalifikovan, što je izgubio novac koji je kako ona kaže, trebalo da uloži.

Milena je otkrila i da nju i decu Ane Ćurčić čuva obezbeđenje Ace Bulića, te je čak i govorila u Bulićevo ime:

- Što ne laješ sada napolju, kada nema sekuritasa, što bih ja rekla, hajde sad. Mogu reći i u Bulićevo ime, svi mi znamo da je Zvezdan jedan miš - rekla je Kačavenda.

Pored toga ona je govorila o jezivim detaljima situacije koju je prošla sa Anom kada ju je kako ona kaže, Zvezdan navodno prebio i golu i krvavu izbacio na Trgu Republike, te da niko nije hteo da im pomogne iako je zvala u pomoć.

Milena se osvrnula i na odnos Ane i Bulića, te nam odgovorila na pitanje kako se povodom cele situacije oseća i Bulićeva partnerka, budući da Ćurčićeva govori o Aci kao njenoj velikoj ljubavi, te da "ima leđa", ali i stizali su pokloni i čestitke sa potpisom "Oliva i Popaj":

- Nije joj bilo svejedno naravno. To je bilo vremenom kada je ona shvatila da tu emocionalno ne postoji ništa - rekla je Milena između ostalog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.