(VIDEO) ANA PRETUČENA IZBAČENA, KRVAVA I GOLA Zvezdan ju je prebio, niko nije hteo da joj pomogne! Jezivi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 15:37

(VIDEO) ANA PRETUČENA IZBAČENA, KRVAVA I GOLA "Zvezdan ju je prebio, niko nije hteo da joj pomogne!" Jezivi detalji

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo prvi put nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kumu Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu.

Kačavenda je bez dlake na jeziku govorila o obezbeđenju Ace Bulića koje štiti i nju i Aninu porodicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa otkrila da je prijavila policiji da je Zvezdan napustio Zadrugu, te da se oni osećaju ugroženo, ali da ih čuva Bulić.

Pored toga ona je govorila o jezivim detaljima situacije koju je prošla sa Anom kada ju je kako ona kaže, Zvezdan prebio i golu i krvavu izbacio na Trgu Republike, te da niko nije hteo da im pomogne iako je zvala u pomoć.

- Zvezdan je pretukao Anu i izbacio je na sred Trga Republike iz stana, ja sam tada zvala Moku, ja sam tada pozvala 10 muškaraca, niko nam nije pomogao. Znači, bez para smo bile sa tašnama, žena gola, krvava na ulici i niko neće da dođe da nam pomogne. - rekla je Milena Kačavenda u emisiji koja vas očekuje večeras u 20h, a najavu onoga što ćete gledati i ekskluzivno prvo obraćanje Milene Kačavende Zvezdanu Slavniću, pogledajte klikom n alink ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.