BRUTALNE KAZNE! DISKVALIFIKACIJA? Posle tuča - produkcija donela surovu odluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNE KAZNE! DISKVALIFIKACIJA? Posle tuča - produkcija donela surovu odluku!

Merlin ne toleriše nasilje!

Pre nekoliko večeri, takmičarka Aleksandra Jakšić doživela je veče strave i užasa u rijalitiju "Parovi", budući da su iste noći dve takmičarke fizički nasrnule na nju. Svađa nije bila dovoljna Dini Galorini i Jeleni Grujić, te su se obe obračunale batinama sa Aleksandrom.

Merlin je odlučio da ne trpi trenutno stanje i da oštro kazni takmičarke koje se nisu ponašale u skladu sa pravilima velelepne vile.

Zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičari su kažnjeni na sledeći način: Dina je kažnjena sa hiljadu evra, Jelena sa petsto, a Dušan Zdravković takođe je kažnjen sa petsto evra jer je uništio kabinu u vili.

Merlin je opomenuo takmičare da se smire, da slušaju jedni druge i da budu mudriji, da komuniciraju i da se bolje oraganizuju.

Odluku o diskvalifikaciji će saopštiti danas.

Videćemo ko će morati da napusti zemunsku vilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.