BILA SI MI SAMO IGRA! Car SUROVO ponizio Aleks, pa SPOPAO UDATU zadrugarku - ONA je moja sledeća META!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2022, 09:40

"BILA SI MI SAMO IGRA!" Car SUROVO ponizio Aleks, pa SPOPAO UDATU zadrugarku - ONA je moja sledeća META!

"Imam pravo da kažem da ćemo završiti zajedno!"

I nakon raskida strasti između Filipa Cara i Aleksandre Nikolić se ne smiruju, o čemu smo već pisali. Ipak izgleda da je Car našao novu "metu", i to dosta stariju zadrugarku Nišlijku Mariju Kulić!

U sinoćnjem "Pretresu nedelje" sa Milanom Miloševićem, Car i Aleks su vodili prepirku dok njegovu pažnju nije privukla Marija.

- Niti joj ja mogu staviti na teret >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da me je ponizila i izigrala, niti ona meni - izjavio je Filip.

- Ja sam ponizila Dejana, a ti si mene. To je činjenica - rekla je Aleks.

- Ti si meni bila igra! Hteo sam samo da dokažem da je vaša ljubav bila lažna, bila si mi samo igra, evo istina! Moj polni organ imaš svuda na internetu, ispred wc-a, u rehabu, gde god hoćeš. Meni se video go, ja sam se znao pijan šetati go ovuda - rekao je Car.

- Došao je čovek da opravda honorar, kaže Marija - uzvratila mu je Aleks.

- Sledeća moja meta sedi pored tebe - rekao je Car, misleći na Mariju.

- Sad si se šalio i nikada više sa mnom, po godinama mogu majka da ti budem! - rekla mu je Marija.

- Marija, Vi meni nikad ne dozvolite da Vas zagrlim i poljubim kao Zoricu - rekao je Filip.

- Kod mene te zaj*bancije nema, jasna i čista posla! Kod mene te klošarske fore nema, da me prozivaš za takve stvari! - rekla je Marija.

- Imam pravo da kažem da ćemo Vi i ja završiti zajedno - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALEKS BILA SA DEJANOM SAMO IZ KORISTI Zadrugarka iznela šok tvrdnje: "Sama je rekla", pa se dotakla Filipa Cara: "On MRZI DEJANA"

Izvor: Blic, 13.Dec.2022

U Beloj kući turbulentni ljubavni život Aleksandre Nikolić glavna je tema za crnim stolom, a zadrugarka Miljana Kulić iznela je niz tvrdnji o ljubavnom trouglu između Aleks, Cara i Dejana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.