BILA JE ODLIČNA SNAJKA! Brat Nikole Đorđevića otkrio do DETALJA šta se desilo nakon RASKIDA sa Sanjom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 01:08

"BILA JE ODLIČNA SNAJKA!" Brat Nikole Đorđevića otkrio do DETALJA šta se desilo nakon RASKIDA sa Sanjom

Ponosan na brata.

Fitnes instruktor i bivši dečko Sanje Vučić iz grupe "Hurricane", Nikola Đorđević, uveliko uživa u popularnom rijaltiju "Zadruga" i već je uspeo da privuče simpatije gledalaca kraj malih ekrana.

Njegov brat Slavko Laketić prognozira dobar plasman novom učesniku.

A post shared by Nikola Đorđević (@nikola_djordjevicc)

- Super se snalazi, mislim da je privukao pažnju svojim ulaskom. Baš je pun pogodak njegov ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napravio. Mislim da će umeti da pliva u tom moru. Primetio sam da ga dosta devojaka spopada. Uvek je mamio pažnju nežnijeg pola i pre rijalitija. Kad je bio sa Sanjom u vezi, bio je veran samo njoj. Pre nje je bio mamac za žene, kao što je on i tamo rekao, koja mu se svidi to je to - govori Slavko i usput se osvrće na Nikolinu vezu sa Sanjom Vučić.

- Sanja je bila odlična snajka. Nemam ništa loše da kažem, pozitivna je i komunikativna devojka. Sasvim jedna normalna osoba, nikada ne biste rekli da je pevačica iz najpopularnije grupe. Ne znam detalje raskida, njihov odnos je bio odličan. Ne pričamo nas dvojica previše o tim intimnim stvarima, a ja svaku njegovu odluku zaista poštujem. Kada su raskinuli, ostali su dobri prijatelji. Nikad se nisam mešao u njihovu vezu, ali mi je žao što su raskinuli - kaže Nikolin brat.

A post shared by Nikola Đorđević (@nikola_djordjevicc)

Kako se pisalo, razlog za raskid između Sanje i Nikole je u njihovom sve većem neslaganju. Nikolin brat ipak razloge ne želi da komentariše ali je siguran da će u rijalitiju biti sa onom koja mu se dopadne.

- Još je rano da se komentariše koja će mu devojka biti najviše odgovarati. Koja god ostvari unutrašnji kontakt sa njim, ona će biti ta. Tara Simov mu se polako primakla i vidim da su završili u krevetu. Čekamo da vidimo šta će biti, možda ga neka devojka baš čeka iz prikrajka. Nikad se tu ne zna - zaključuje Laketić.

A post shared by Nikola Đorđević (@nikola_djordjevicc)

Slavko smatra da je rijaliti još jedna Đorđevićeva avantura u nizu:

- U ovom slučaju nije presudan novac, već avantura koju Nikola voli da ima. Ovo je više i od novca i od reklame. Njegov avanturistički duh je u prvom planu. Često nas dvojica vozimo zajedno motore. Uvek je bio zavisnik od ekstremnih sportova, a šta je rijaliti nego ekstremna zabava - završava Slavko, Nikolin brat.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.