BEZOBRAZLUK: Spavaj k*čko - usledio je Lunin šamar, pa ŠOK! Nakon svega Kija PALA U POSTELJU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZOBRAZLUK: Spavaj k*čko - usledio je Lunin šamar, pa ŠOK! Nakon svega Kija PALA U POSTELJU (VIDEO)

Kompleksi i depresija.

Sinoć je u toku žurke stanarima pored pevačice Ljupke Stević i Pavla Dejanića, pevao i pobednik ovog najgledanijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima, Ivan Kurtić.

Nakon što je pobedio u Pinkovim zvezdama, Ivan Kurtić izdao je pesmu "Spavaj k*čko", koja je za jako krato vreme postala veoma popularna. Ova pesma posebno se svidela blogerki Luni Đogani, koja je od svoje cimerke Kristine Kockar, preotela muža Slobu Radanovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Luna je sve vreme tražila od Kurtića da joj otpeva ovu pesmu, što je pevač na kraju i učinio. Đoganijeva je posebno uživala u ovoj numeri, dok je bila u zanosu svog dečka pevača, a njegova supruga bila je u spavaćoj sobi i nije ustajala iz kreveta.

Kristina ni ne sluti šta se dešavalo iza njenih leđa, a kada čuje za Lunino indirektno ponašanje, biće to pravi šamar!

U donjem video-klipu možete pogledati celu situaciju i proceniti kome je Luna ovu pesmu mogla da posveti u skladu sa dešavanjima u tom trenutku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.