BESNA NA KONAČNU ODLUKU: Nakon glasanja, Maja Marinković ne krije razočarenje - Ljuta sam (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2024, 17:35

BESNA NA KONAČNU ODLUKU: Nakon glasanja, Maja Marinković ne krije razočarenje - Ljuta sam (VIDEO)

Ne može da prihvati titulu.

Prilikom poslednjeg velikog sastanka učesnici rijalitija "Elita" dobili su zadatak da iznesu koga smatraju najciničnijom osobom.

Jedan po jedan učesnik je ustajao i iznosio svoja mišljenja. Više imena se ponavljalo, ali jedno ime je izrečeno najviše puta.

Kada su svi izneli svoje mišljenje, za najciničniju osobu izabrana je Maja Marinković. Bila je vidno zatečena ovim.

Sada su je kamere zabeležile u pušionici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde objašnjava kako je ljuta zbog ovoga i kako smatra da ovaj epitet nije zaslužila.

- Ljuta sam, kao ris. Ja sam se tako naljutila. Odspsavala sam, ali se nisam iskulirala - rekla je Maja.

Više o ovome možete videti na videu:

Prisetimo se, Maja u zadnje vreme privlači mnogo pažnje javnosti zbog neprimerenog ponašanja i ophođenja prema drugim učesnicima rijalitija.

Takođe, govori se o tome da će Maja napustiti rijaliti i izaći iz Bele kuće, a javnost je u to uverena na osnovu skorašnje objave sa njenog Instagram profila koji vodi njen otac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.