Ava rekla Željku da je zaljubljena u njega

Izvor: Poznati.info, 13.Apr.2013, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava rekla Željku da je zaljubljena u njega

Ava Karabatić je juče rekla Željku da je zaljubljena u njega i zahtevala je da definišu njihov odnos. Blizanac nije bio spreman na taj korak, pa je starleta zaključila da možda treba da se raziđu.

- Premestiću tvoje stvari tamo gde si ranije spavao – pretila je Ava Željku.

Blizanac je pokušao da joj objasni da je nemoguće definisati odnos nakon par nedelja poznavanja, ali starleta se naljutila.

Ipak, durenje nije dugo trajalo, jer su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Ava i Željko kasnije zajedno tuširali. Kako bi ih definitivno pomirio, Veliki brat je danas dao Avi izazov da 45 minuta masira Željka.

Starleta je rekla da je tokom masaže Željko doživeo infarkt, a ona zadovoljstvo.

- Preznojila sam se kao da sam dva sata vodila ljubav! – prokomentarisala je Ava.

Kaskader Uroš Ćertić, za kojim je danima plakala, više joj ne pada na pamet.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki Brat: Ava i Željko na ivici raskida?

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2013

Ava je Željku juče priznala da se zaljubila u njega. Strastvena dalmatinka je insistirala na tome da joj Željko otvoreno kaže šta misli o njihovoj vezi.

Nastavak na Svet plus...

VB: Ava: Ako Željko hoće seks onda neka nađe drugu

Izvor: Poznati.info, 14.Apr.2013, 01:11

Ava Karabatić je rekla Velikom bratu da se nada da su osećanja Željka Stojanovića prema njoj ozbiljna. Ava: Samo majka zna šta se dešava u mojoj tikvi..Ava Karabatić..Ava Karabatić je rekla Velikom bratu da se nada da su osećanja Željka Stojanovića prema njoj ozbiljna, a ako blizanac hoće...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.