Aleksandra Prijović je dokaz da su HRVATI VEĆI SRBI OD SRBA! Voditelj zagrmeo o uspehu naše pevačice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 17:14

"Aleksandra Prijović je dokaz da su HRVATI VEĆI SRBI OD SRBA!" Voditelj zagrmeo o uspehu naše pevačice!

Na ove reči retko ko će ostati imun.

Kao što je poznato, Aleksandra Prijović rasprodala je pet Arena u susednoj Hrvatskoj.

A kako se bliži dan spektakla, prvi, drugi, treći, četvrti i šesti decembar, regionalni mediji ne prestaju da pišu o ogromnom uspehu srpske pevačice.

Fenomenom Prije pozabavio se i hrvatski novinar i voditelj Zoran Šprajc u okviru emisije "Stanje nacije".

- Dino Merlin je dosad držao rekord sa četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koncerta zaredom u Areni, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog čarobnjaka. Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda. Jer u Beogradu je rasprodala tri Arene. A u Zagrebu, evo, pet. Što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba - naglasio je Šprajc i dodao:

- Prijovićka 5 puta u Areni! Oliver da se digne iz groba ne bi to uspeo. Ma da se i sam Isus digne pitanje bi li i on - ovako je u svojoj emisiji "Stanje nacije" poznati hrvatski voditelj prokometarisao uspeh Aleksandre Prijović u Zagrebu.

- Taman i da se Oliver Dragojević sad ko Isus digne iz groba i najavi koncert u Areni, ne bi uspeo rasprodati pet Arena zaredom. Ma da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije biće i šesta bez brige. U upravi Arene Zagreb već razmišljaju da Aleksandra Prijović bude deo stalnog postava Arene. Dakle da stalno nastupa, da svaki dan ima koncert pa da vidimo dokle to ide - zaključio je on.

Podsetimo, Aleksandra Prijović rasprodala je pet Arena u Zagrebu. Neki od hrvatskih javnih ličnosti osvrnuli su se na ovaj uspeh pohvalom ili negodovanjem. No, bilo da je reakcija pozitivna ili posve negativan, narod je odlučio šta im se dopada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.