ANA MORA DA POBEGNE IZ KRUGA NASILJA! Anabela podržala Zvezdanovu bivšu, a njega URNISALA OVIM REČIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 18:16

"ANA MORA DA POBEGNE IZ KRUGA NASILJA!" Anabela podržala Zvezdanovu bivšu, a njega URNISALA OVIM REČIMA

"Ne treba da se trpe nasilnici!"

Pevačica Anabela Atijas pružila je podršku Ani Ćurčić koja je ušla u "Zadrugu" pošto ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario.

Ana je istakla da podržava Anu koja je u Beloj kuću objasnila da ju je Slavnić i kod kuće maltretirao.

- Ana Ćurčić ima veliku pozadinu sa Zvezdanom Slavnićem, ali mi je drago što je presekla i odlučila da nešto učini dobro za sebe. Mislim na to da se izvuče iz kruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilja. Jezivo je koliko žene ćute i trpe. Prva sam išla logikom da ne pričam o tome. Krila sam od dece, ćutala i mislim da je konačno došlo vreme da se neke stvari nazovu pravim imenom. Ne treba da se trpe nasilnici - rekla je Anabela za "Republiku".

Da podsetimo, Anabelina ćerka Luna Đogani je u prvoj sezoni bila u vezi sa tada oženjenim Slobom Radanovićem. Kada je u rijaliti ušla njegova supruga Kija Kockar, veza između Slobe i Lune se završila, a na kraju je svako pošao svojim putem.

Luna danas uživa u skladnom braku sa Markom Miljkovićem sa kojim ima ćerku Miu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.