Bludni sin: Ekrem se samozadovoljavao misleći na Marijanu i Suzanu

Izvor: Press, 19.Nov.2013, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bludni sin: Ekrem se samozadovoljavao misleći na Marijanu i Suzanu

U radionici nekoliko muškaraca igralo je igru istine, kad je došao red na Ekrema pitanje za njega je bilo da li je masturbirao na imanju. Potrajalo je dok se stiglo do odgovora jer su najpre morali da mu objasne šta uopšte ta reč znači.
Ekrem je priznao da jeste i da je tom prilikom zamišljao Marijanu Lenontijević i Suzanu Perović!
Priča se ipak nije tu završila pa je muška ekipa počela da ga ispituje o porno filmu koji je snimio pre ulaska na Farmu sa atraktivnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kubankom. Ekrem se naljutio i saopštio kako nikakvog filma nije bilo i da su sve to izmislili novinari. Ostaje samo pitanje ko jeonda na snimku, a neverovatno liči na Jevrića.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Farma

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ekrem masturbirao misleći na Marijanu i Suzanu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2013, 08:18

Ekrem Jevrić priznao je da je masturbirao na imanju misleći na Suzanu Perović i Marijanu Leontijević...Sviđaju mu se Suzana i Marijana.. ..Naime, muškarci su igrali igru "Istina ili izazov", a kada se stiglo do Ekrema, jedan od ukućana ga je pitao da li se samozadovoljavao i na koga je mislio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.