Zračna luka Mostar pregovara s dva niskotarifna prijevoznika

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Dec.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zračna luka Mostar pregovara s dva niskotarifna prijevoznika

MOSTAR - Menadžment aerodroma Mostar je u pregovorima s dvije niskotarifne kompanije, a njihov ishod bit će poznat do kraja januara, kazao je za Federalnu televiziju Marko Đuzel, rukovodilac sektora prometa aerodroma.

Od ovih pregovora zavisi i hoće li dođi do povećanja prometa na mostarskom aerodromu, koji u odnosu na druge aerodrome u zemlji bilježi slabe rezutate.

Odranije je u medijima procurilo da je mostarski aerodrom u pregovorima sa irskim Ryanairom/ >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<

Pola godine sa mostarske zračne luke o bavljaju se letovi prema Njemačkoj, dok redovna linija Mostar - Zagreb bilježi sve lošije rezultate.

Odranije se sredstvima Federacije subvencionira linija iz Mostara za Zagreb, a sredstvima HNK-a linije niskotarifnog zrakoplovnog prijevoznika Eurowings. Ipak, sva ulaganja nisu pomogla da se postignu značajniji rezultati.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.