Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Petrović novi predsednik Američke privredne komore u Srbiji

Predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen (Raiffeisen) banke Zoran Petrović izabran je za novog predsednika Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) na period od dve godine, saopšteno je danas.

"Kao vodeća nezavisna poslovna asocijacija, AmCham će se i u narednom periodu zalagati za unapređenje poslovnog okruženja u Srbiji, ubrzavanje ekonomskih i regulatornih reformi, kao i za uspostavljanje predvidivih i jednakih pravila poslovanja za sve. Nastavićemo da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pružamo nedvosmislenu podršku Vladi Srbije u sprovođenju reformi, ali i biti konstruktivna kritika koju će uvek pratiti formulisani predlozi i dobre prakse u oblastima u kojima privreda prepoznaje potrebu za unapređenjem", rekao je Petrović.

On je zahvalio dosadašnjoj predsednici Jeleni Pavlović na izuzetnoj posvećenosti i energiji, zahvaljujući kojoj su brojne inicijative i zalaganja AmChama prepoznata kao kvalitetan doprinos poboljšanju poslovne klime u Srbiji.

Ovogodišnja nagrada AmCham "Heroj" dodeljena je Tamari Klarić, Bogdanu Stevanoviću i kampanjii "Pruži korak" udruženja NURDOR.

Američka privredna komora u Srbiji predstavlja 200 američkih, međunarodnih i domaćih kompanija koje zapošljavaju oko 95.000 ljudi i koje su ukupno u Srbiji investirale četrnaest milijardi evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dr BORA MILJANOVIĆ novi je član Upravnog odbora Američke privredne komore u Srbiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Feb.2020

Prvi potpredsednik u narednom mandatu biće Ivan Miletić, direktor korporativnih poslova Filip Morisa za jugoistočnu Evropu, dok će funkciju drugog potpredsednika obavljati Ronald Zeliger, generalni direktor Hemofarm grupe...Novi članovi Upravnog odbora su Borislav Miljanović, osnivač i prvi čovek...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.