Ekonomija

0

Zoran Petrović novi predsednik Američke privredne komore u Srbiji

Autor: SA

Izvor: Beta

Zoran Petrović novi predsednik Američke privredne komore u Srbiji

Izvor: Foto: Beta/EXECUTIVE GROUP/AmCham Serbia/DS

 

"Kao vodeća nezavisna poslovna asocijacija, AmCham će se i u narednom periodu zalagati za unapređenje poslovnog okruženja u Srbiji, ubrzavanje ekonomskih i regulatornih reformi, kao i za uspostavljanje predvidivih i jednakih pravila poslovanja za sve. Nastavićemo da pružamo nedvosmislenu podršku Vladi Srbije u sprovođenju reformi, ali i biti konstruktivna kritika koju će uvek pratiti formulisani predlozi i dobre prakse u oblastima u kojima privreda prepoznaje potrebu za unapređenjem", rekao je Petrović.

On je zahvalio dosadašnjoj predsednici Jeleni Pavlović na izuzetnoj posvećenosti i energiji, zahvaljujući kojoj su brojne inicijative i zalaganja AmChama prepoznata kao kvalitetan doprinos poboljšanju poslovne klime u Srbiji.

Ovogodišnja nagrada AmCham "Heroj" dodeljena je Tamari Klarić, Bogdanu Stevanoviću i kampanjii "Pruži korak" udruženja NURDOR.

Američka privredna komora u Srbiji predstavlja 200 američkih, međunarodnih i domaćih kompanija koje zapošljavaju oko 95.000 ljudi i koje su ukupno u Srbiji investirale četrnaest milijardi evra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR