Zelik: SB očekuje izlazak iz recesije do kraja godine

Izvor: NaDlanu.com, 19.Maj.2009, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelik: SB očekuje izlazak iz recesije do kraja godine

VARŠAVA, 18. maja 2009. (Beta) - Svetska privreda trebalo bi da se vrati iz recesije do kraja 2009. godine ili naredne godine, ocenio je danas u Varšavi šef Svetske banke Robert Zelik. "Još ćemo biti svedoci padova BDP-a u svetu, ali oni će biti sve manji", kazao je danas Zelik novinarima u Varšavi. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SB očekuje izlazak iz recesije do kraja godine

Izvor: EMportal, 18.Maj.2009, 18:37

Svetska privreda trebalo bi da se vrati iz recesije do kraja 2009. godine ili naredne godine, ocenio je danas u Varšavi šef Svetske banke Robert Zelik.

Nastavak na EMportal...

Svet izlazi iz recesije do kraja godine

Izvor: Mondo, 18.Maj.2009

Svetska privreda trebalo bi da se vrati iz recesije do kraja 2009. godine ili naredne godine, ocenio je šef Svetske banke Robert Zelik.

Nastavak na Mondo...

Svijet izlazi iz recesije do kraja godine

Izvor: Capital.ba, 18.Maj.2009

VARŠAVA, Svjetska privreda trebalo bi da se vrati iz recesije do kraja 2009. godine ili naredne godine, ocijenio je u Varšavi šef Svjetske banke Robert Zelik. 'Još ćemo biti svedoci padova BDP-a u svijetu, ali oni će biti sve manji', kazao je danas Zelik novinarima u Varšavi. Zelik boravi danas...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.