Završeni dvodnevni trgovinski pregovori SAD i Kine

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2018, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeni dvodnevni trgovinski pregovori SAD i Kine

Glavna tema dijaloga ekonomski odnosi

Delegacije SAD i Kine završile su dvodnevne pregovore o trgovini, na kojima je diskutovano o načinima za dostizanje pravičnosti, balansa i reciprociteta u ekonomskim odnosima, saopštila je Bela kuća.

- Cenimo što je kineska delegacija došla u SAD da učestvuje na ovim sastancima - navodi se u saopštenju portparolke Bele kuće Lindzi Volters, a prenosi agencija Rojters.

Not much news in White House statement on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << two days of China talks. "We appreciated the Chinese delegation coming to the United States to participate in these meetings. The U.S. delegation will be briefing their principals on the discussions," spokeswoman Lindsay Walters said.

— Doug Palmer (@tradereporter) August 23, 2018

Dve delegacije su razgovarale i o rešavanju strukturnih problema u Kini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.