Zarade pale, ministar veruje u porast standarda

Izvor: TvojPortal.com, 02.Jun.2011, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarade pale, ministar veruje u porast standarda

/vesti online/ Od početka krize u Srbiji je bez posla ostalo 200.000 ljudi, stopa nezaposlenosti iznosi oko 20 odsto, a zarade su realno pale i do 40 odsto, izjavio je ministar ekonomije Nebojša Ćirić i dodao da ipak očekuje blagi porast životnog standarda.

Ministar ekonomije Nebojša Ćirić veruje da dolaze bolji dani
 

Stopa nezaposlenosti je, prema njegovim rečima, jedan od najvećih problema srpske privrede i jedan od apsolutnih prioriteta Vlade Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << /> "Imamo neke ohrabrujuće podatke da je broj nezaposlenih blago opao u martu ove godine. Međutim, rano je za optimizam", kazao je Ćirić u intervjuu "Novostima" i dodao da će Vlada, pored Uredbe za podsticaj zapošljavanja, pokušati da i indirektno smanji nezaposlenost kroz aktivne mere zapošljavanja, pomaganje privredi.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijaNebojša Ćirićzarade paleporast standarda

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.