Vučić sa Zajedom o otvaranju fabrike vakcina u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2022, 18:10

Vučić sa Zajedom o otvaranju fabrike vakcina u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Pekingu sa šeikom Mohamedom bin Zajedom o ekonomskoj saradnji Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i o fabrici vakcina, koja uz pomoć Kine, u martu treba da bude otvorena u Beogradu.

"Sa dragim prijateljem Šeikom Mohamedom Bin Zajedom na otvaranju Zimskih olimpijskih igara razgovarao sam o ekonomskoj saradnji Srbije i UAE, kao i zajedničkom, važnom projektu, fabrici vakcina, koju uz pomoć zemlje domaćina, Kine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u martu treba da otvorimo u Beogradu", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Vučić, koji je u Pekingu prisustvovao ceremoniji svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara, objavio je i fotografije sa šeikom Mohamedom Bin Zajedom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ SE SASTAO SA ŠEIKOM MOHAMEDOM BIN ZAJEDOM: Razgovarali o ekonomskoj saradnji i fabrici vakcina

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022

Vučić sa Zajedom o otvaranju fabrike vakcina u Beogradu..Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Pekingu sa šeikom Mohamedom bin Zajedom o ekonomskoj saradnji Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, kao i o fabrici vakcina, koja uz pomoć Kine, u martu treba da bude otvorena u Beogradu...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.