Izvor: Beta, 01.Apr.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić s ambasadorom Belorusije o unapredjenju ekonomske saradnje

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador Belorusije Vladimir Čušev ocenili su danas da će Protokol o saradnji dve zemlje koji je pre dva dana potpisan u Minsku doprineti rastu trgovinske razmene, proširenju ekonomske saradnje i da će podstaći medjusobne investicije.Vučić je tokom razgovora sa Čuševom zahvalio Belorusiji što je otvorena za kompanije iz Srbije i što se zalaže da tržište Evroazijske ekonomske unije bude pristupačnije za izvoz srpskih proizvoda, saopšteno je iz Vlade.Ministar privrede Srbije Željko Sertić i ministar trgovine Belorusije Vladimir Koltovič potpisali su u sredu Protokol o saradnji Srbije i Belorusije, tokom zasedanja srpsko-beloruske Medjuvladine komisije za trgovinsko-ekonomsku ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vučić želi više srpske robe u Belorusiji

Izvor: B92, 01.Apr.2016

Aleksandar Vučić zahvalio se ambasadoru Belorusije Vladimir Čuševu što se zalaže da tržište Evroazijske ekonomske unije bude pristupačnije za srpske proizvode.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.