Vesić objavio: Vansi danas preuzima BG aerodrom

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić objavio: Vansi danas preuzima BG aerodrom

Francuska kompanija "Vansi" danas zvanično preuzima aerodrom "Nikola Tesla", izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je to rekao na sednici Skupštine grada Beograd, gde je u toku rasprava o gradskom budžetu za 2019. godinu.

"Danas 'Vansi' zvanično preuzima aerodrom 'Nikola Tesla', što znači velike investicije u aerodrom, ali i nove investicije kao što će biti izgradnja pruge BG voza koja će povezati aerodrom sa centrom grada, o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pregovaramo s vladom Japana", rekao je Vesić.

Izvršni direktor beogradskog aerodroma Raša Ristivojević izjavioje ove nedelje da je aerodrom "Nikola Tesla" spreman da ga preuzme francuska kompanija Vansi.

- Aerodrom "Nikola Tesla" Francuzima, ima li otpuštanja? FOTO

- "Koncesija će privući i druge francuske firme u Srbiju"

- Francuzi imaju jedan cilj: "Nikola Tesla" postaje centar VIDEO

- Brnabić: Ovo je "ne kruna", već korak ka evropskoj državi

- "Veliki dan za Srbiju, oni su među najboljim na svetu"

- EBRD: Razmatramo zajam od 100 mil. EUR za BG aerodrom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Francuski Vansi danas zvanično preuzima aerodrom Nikola Tesla

Izvor: Beta, 21.Dec.2018

Francuska koropracija "Vansi erports" (Vinci Airports), koja je dobila koncesiju za beogradski Aerodrom "Nikola Tesla", danas će zvanično preuzeti upravljanje tim preduzećem, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić."To značiti velike investicije u aerodrom, ali i druge investicije,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.