Vesić objavio: Vansi danas preuzima beogradski aerodrom Nikola Tesla

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2018, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić objavio: Vansi danas preuzima beogradski aerodrom "Nikola Tesla"

Francuska kompanija "Vansi" danas zvanično preuzima aerodrom "Nikola Tesla", izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vesić je to rekao na sednici Skupštine grada Beograd, gde je u toku rasprava o gradskom budžetu za 2019. godinu.

"Danas 'Vansi' zvanično preuzima aerodrom 'Nikola Tesla', što znači velike investicije u aerodrom, ali i nove investicije kao što će biti izgradnja pruge BG voza koja će povezati aerodrom sa centrom grada, o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pregovaramo s vladom Japana", rekao je Vesić.

Izvršni direktor beogradskog aerodroma Raša Ristivojević izjavioje ove nedelje da je aerodrom "Nikola Tesla" spreman da ga preuzme francuska kompanija Vansi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vansi uplatio koncesionu naknadu od 501 milion evra za aerodrom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2018

Francuska kompanija Vansi erports uplatila je danas jednokratnu koncesionu naknadu od 501 miliona evra za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, izjavio je ministar finansija Siniša Mali...Tako da će Vansi od ponoći zvanično preuzeti koncesiono upravljanje beogradskim aerodromom na 25 godina...Mali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.