Vesić: Veliki dan za Beograd na vodi, gotova prva zgrada

Izvor: N1 televizija, 14.Jul.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Veliki dan za Beograd na vodi, gotova prva zgrada

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je danas "veliki dan za 'Beograd na vodi'", jer se završava prva faza, useljavanjem prvih stanara u Kulu A stambenog kompleksa “BW Residences”, saopštila je gradska uprava.

Prvi stambeni kompleks na prostoru “Beograda na vodi” - “BW Residences” - čine kule A i B sa po 20 spratova i ukupno 296 stanova.

Vesić je rekao da se druga i treća faza razvijaju i da se gradi najveći tržni centar na Balkanu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bruto površine 300.000 kvadratnih metara, da je zgrada "Vista" izgrađena do 20. sprata, a "Park view" do 17, dok se za "Kulu Beograd" postavljaju šipovi.

On je rekao da je "Bulevar Vudroa Vilsona, koji će povezivati prostor sadašnje Autobuske stanice sa Bulevarom vojvode Mišića, skoro završen", kao i da je Hercegovačka ulica rekonstruisana i produžena do novog stambenog kompleksa.

Zamenik gradonačelnika najavio je i da će do kraja godine početi izgradnja centralnog parka u “Beogradu na vodi”, a potom sledi i uređenje Savskog trga na kojem će 28. juna sledeće godine biti postavljen spomenik Stefanu Nemanji.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.