Vedrana Rudan prestala pisati blog: Dosta mi je mržnje

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Avg.2015, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vedrana Rudan prestala pisati blog: Dosta mi je mržnje

ZAGREB - Vedrana Rudan napisala je posljednji post na svom blogu. Kako kaže, ne može više podnositi tu silnu mržnju koja vlada u Hrvatskoj.

"Samo se piše o toj mržnju, ne znam više gdje smo, jesmo li u 2015., 1991. ili 1941. I dalje traje taj lov na Srbe, sve se umata u borbu za pravo hrvatske nacije. Pravo na što, na glad, na bijedu, na kredite", pita se.

Dodala je da se stalno vrte iste teme, a one važne guraju se pod tepih.

"Ne govori se o bankama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << o kreditima u švicarcima, o tome kako su nas opljačkali. Priča se samo o ćirilici, Kolindi, Karamarku i Crkvi. Moja prijateljica me upitala kad će prestati jesti na kredit. Mi živimo na kredit, a jednog dana netko će ga ukinuti i što onda?", dodala je.

Sa svojim se čitateljima oprostila, a sudeći po onome što nam je rekla, neko vrijeme neće čitati komentare pune mržnje kojih je internet prepun.

"Planiram se očistiti od smrada i od zla koje me pokušava zadaviti. Sad ću se posvetiti unučici i mački koju ću uskoro dobiti te pisanju knjige 'Izgubljena u demokraciji'", rekla nam je.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.