VUČIĆ O NOVOM TEHNOLOŠKOM ČUDU: Nije Folksvagen, slično je čipovima iz Emirata! KONAČNA ODLUKA O LOKACIJI SUTRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ O NOVOM TEHNOLOŠKOM ČUDU: Nije Folksvagen, slično je čipovima iz Emirata! KONAČNA ODLUKA O LOKACIJI SUTRA!

Fabrika će biti u blizini Beograda, južnom Banatu ili u Sremu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra bi, kako je najavio, sa jednim važnim evropskim investitorom trebalo da objavi veliku novu investiciji u Srbiji, a reč je o fabrici najviše tehnologije.

- Tu će biti zaposleni i plaćeni veoma dobro inženjeri, naši najškolovaniji ljudi - rekao je Vučić juče, a pre neki dan i najavio novu veliku investiciju.

- Mislim da je Pančevo i okolina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pančeva za njih idealno mesto. Govorićemo o tome u utorak. Mnogo sam radostan zbog toga, jer će to pokazati Evropi i svetu da možemo da radimo najfiniju tehnologiju, a ne ono što bi zahtevalo nikakvo znanje i samo radnu snagu. To će promeniti poziciju Srbije na mapi najvažnijih investicionih destinacija na starom kontinentu. Ponosan sam i srećan zbog toga - rekao je Vučić.

Vučić je o tome govorio i nekoliko dana ranije kada je najavio dolazak jedne od tehnološki najnaprednijih nemačkih kompanija u Srbiju. Tada je rekao da nije reč o Folksvagenu, već, o jednom manjem, ali svakako "čudu" za našu zemlju.

- Verujem da ću sledeće nedelje uspeti da završim dolazak jedne velike, jedne od tehnološki najnaprednijih nemačkih kompanija, u Srbiju. Nisam uspeo svojevremeno da dovedem čipove iz Emirata, iako sam se tome nadao. Sad ćemo dovesti nešto što je na tom nivou, ali poznatije i snažnije. I, uspeću u tome - rekao je predsednik Srbije pre nekoliko dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačko "čudo" stiže u Srbiju; Idealna lokacija u blizini Beograda

Izvor: B92, 06.Maj.2019

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra s nemačkim investitorom koji će u Srbiji uložiti u visoke tehnologije, saopštila je pres-služba predsednika..Tim povodom, predsednik Srbije i nemački partner održaće konferenciju za novinare...U saopštenju nije precizirano o kojoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.