Umesto telefona, komad drveta - kako da kupujete onlajn? VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto telefona, komad drveta - kako da kupujete onlajn? VIDEO

Mnogi od nas su, nažalost, imali poneko loše iskustvo kada je reč o kupovini proizvoda na internetu.

Dok neki nisu dobijali veličinu i model koji su tražili, drugima se dešavalo da umesto proizvoda dobiju prazne pakete. Kako se izboriti sa lažnim oglasima i kako se zaštiti pitanja su koja mnogi postavljaju - tek kada bude previše kasno.

Iako internet kupovina nudi brojne pogodnosti – od toga što sve možete od kuće, do to toga što je asortiman veliki, Nišlije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su, čini se, oprezne.

Ukoliko ipak rešite da kupite neki od mnogobrojnih proizvoda koje nude fizička lica, savet je da pre kupovine pogledate kakoje prodavac ocenjen, i kakvi su komentari pređašnjih kupaca.

Opširnije u video prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.