Izvor: Danas, 23.Sep.2022, 15:05

Uhapšen Piroćanac zbog krijumčarenja devet migranata

Pripadnici granične policije Regionalnog centra prema Bugarskoj u saradnji sa Policijskom upravom Pirot uhapsili su četrdesedevetogodišnjeg D.V. iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je PU Pirot.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pirot: Zadržan osumnjičeni za krijumčarenje ljudi, prevozio devet izbeglica bez papira

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Sep.2022

Pripadnici granične policije Regionalnog centra prema Bugarskoj, u saradnji sa Policijskom upravom Pirot, uhapsili su D. V. (1973) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi...Policija je kod sela Poljska Ržana u...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.